Studentfest 2- Nördtema?

Godafton!

Nu är det snart så att det drar ihop sig inför studenfest nr 2. Nördtema, låter det kul? Njae om jag ska vara ärlig. Visst är det kul att man hittar på något kul men kan man inte hitta på någe roligt då? Tydligt inte... Nu ska jag inte komma och säga att jag har något bättre förslag men en fest utan tema skulle funka för min del. Tur att man inte är med och bestämmer, tur för er alla som gillar att spöka ut er.

/Studentkommiten

Kurser, jävlar vad kul!

Okej, någon som tkr att alla ämnen vi läser i skolan är särskilt nödvändiga? Trodde väl inte det. Ta "Estetisk verksamhet" som exempel, jävlar vad roligt att sitta och måla lr spela musik? Det är ju fan en hobby eller för dom som går estet, men dom förstår jag mig ändå inte på. Visst finns det dom som blir rika och kända på att klinka på en gittar lr forma något som man sen kalla abstrakt konst. Jävligt duktiga är ni, nästan så att man blir rörd. INTE!

/långt svart hår

BEL-Fest, sjukt värt?

Okej, vart ska man börja? Idag har vi, ännu en gång, bevittnat när Lindeskolan tror sig vara så bra. Vi har en BEL-fest(Bra elever på Lindeskolan?). Ärligt talat, hur tänker ni, fanns det inget bättre namn? Själva konceptet har jag inget emot. Sen måste de stackars Estet-äcklen sjunga eller spexa på något jävla vänster varje gång? Herregud! Det är inte speciellt kul, eller tycker ni det? Skulle inte tro det va?

Är det värt med pris för ITK och IV? Visst är de duktiga, de kan ju snart få ett G i Matte, Svenska och Engelska. Men det finns väl inte en jävel på hela skolan som är sämre. Det ska väl möjligen vara någon som går IT men det är ju kul för dem att få lite pengar till Cola och WOW, för det behöver de antagligen.

/femtusenrikare

RSS 2.0